Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αστυνομικοί vs. Πυροσβέστες Ναύπλιο

Αστυνομικοί vs. Πυροσβέστες για τον μικρό Παναγιώτη

Έπαιξαν μπάλα για φιλανθρωπικό σκοπό στο Ναύπλιο με την ενίσχυση και λιμενικών

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας σε συνεργασία με την Ένωση Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας και το Λιμεναρχείο Ναυπλίου πραγματοποίησαν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα σήμερα 25 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Ναυπλίου για φιλανθρωπικό σκοπό στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική και αυθόρμητη καθώς το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε για τον σκοπό αυτό ήταν ικανοποιητικό.

Αστυνομικοί vs. Πυροσβέστες Ναύπλιο

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για την παρουσία του και την στήριξή του, τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας Θεόδωρο Όψιμο, τους Διοικητές  των Π.Υ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ Πύραρχο Αλεξόπουλο Βασίλειο και  Π.Υ. ΑΡΓΟΥΣ Αντιπύραρχο Ρούσση Χρήστο καθώς και τον Διοικητή του Α.Τ.ΝΑΥΠΛΙΟΥ Αστυνομικό Υποδιευθυντή Καπαρέλο Βασίλειο.

Αστυνομικοί vs. Πυροσβέστες Ναύπλιο

Επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια των Εθελοντών Σαμαρειτών Ναυπλίου, του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, των υπαλλήλων του Δ.Α.Κ. Ναυπλίου και της Ε.Π.Σ.Αργολίδας.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 3 - 2 υπέρ της ομάδας των Πυροσβεστών.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.