Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Αστυνομία και Λιμενικό έχασαν το έλεγχο στο Ναύπλιο και επικρατεί χάος παντού (Pics)

Πλήρης αναρχία των τροχοφόρων, που σταθμεύουν όπου βρουν - Μποτιλιάρισμα στις εισόδους της πόλης
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 24 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Απροετοίμαστους έπιασε τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς, η μεγάλη προσέλευση τροχοφόρων στο Ναύπλιο, το τριήμερο. 

Αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και κάθε είδους τροχοφόρα σταθμεύουν όπου βρουν, και κινούνται ακόμα και σε πλατείες που παίζουν μικρά παιδιά. Τόσο σε χώρους που αστυνομεύονται από την Τροχαία, όσο και σε χώρους που πρέπει να αστυνομεύονται από λιμενικούς. 

Αστυνομία και Λιμενικό έχασαν το έλεγχο στο Ναύπλιο και επικρατεί χάος παντού (Pics)Αστυνομία και Λιμενικό έχασαν το έλεγχο στο Ναύπλιο και επικρατεί χάος παντού (Pics)

Την ίδια ώρα ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στους δρόμους προς την είσοδο της πόλης με τους οδηγούς να μην ξέρουν προς τα πού να κατευθυνθούν και να δημιουργείται μποτιλιάρισμα.

Η εικόνα είναι για μία ακόμα φορά τραγική, αφού όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένας τροχονομικός έλεγχος, με τον κάθε οδηγό να κάνει ότι θέλει.

Αστυνομία και Λιμενικό έχασαν το έλεγχο στο Ναύπλιο και επικρατεί χάος παντού (Pics)

Ακόμα και στην πλατεία Φιλελλήνων που μικρά παιδιά κάνουν βόλτα με μικρά αυτοκινητάκια που νοικιάζονται εκεί ή με τα ποδήλατά τους κινούνται αυτοκίνητα, με σοβαρό κίνδυνο να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Παράλληλα η στάθμευση όπου γης, εκτός του ότι παραβιάζει τον χώρο των χιλιάδων πεζών που βρίσκονται στην Παλιά Πόλη είναι άκρως επικίνδυνη, αφού για να σταθμεύει κάποιο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα σε πεζόδρομους και πλατείες, κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, κάνοντας ελιγμούς ανάμεσα στους πεζούς.

Αστυνομία και Λιμενικό έχασαν το έλεγχο στο Ναύπλιο και επικρατεί χάος παντού (Pics)Τα τροχοφόρα έχουν ανεβεί ακόμα και στο χώρο μπροστά από το παλιό τελωνείο. 

Ακόμα και η είσοδος της παραλίας έχει καταληφθεί από σταθμευμένες μοτοσικλέτες, με αποτέλεσμα οι πεζοί να μην μπορούν να περάσουν.

Αστυνομία και Λιμενικό έχασαν το έλεγχο στο Ναύπλιο και επικρατεί χάος παντού (Pics)

Βούλα Νικολάου

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org