Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αστερίξ κορωνοϊός

Αστερίξ μέντιουμ: Ο μασκοφόρος πρωταθλητής από τη Ρώμη ονόματι... Κορωνοϊούς (Video)

O Μητροπολίτης Μόρφου ...διαπιστώνει ότι ο Αστερίξ είχε προβλέψει την πανδημία από το 2017!

Ποια σχέση έχει ο Αστερίξ και ο Οβελίξ, με το νέο κορωνοϊό; Σύμφωνα με τον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, στην Κύπρο, όχι μόνο έχει σχέση, αλλά ο βραχύσωμος Γαλάτης, είχε προβλέψει το ξέσπασμα της πανδημίας από το... 2017!

Ξεφυλλίζοντας ένα τεύχος του Αστερίξ, ο μητροπολίτης Μόρφου διάβασε το απόσπασμα από το κόμικ, που αναφερόταν σε έναν μασκοφόρο πρωταθλητή πάνω σε άρμα, ονόματι... Κορωνοϊούς, ο οποίος προερχόταν από τη Ρώμη και πετύχαινε τη μία νίκη μετά την άλλη, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

Αποτελεί όπως είπε, απόδειξη ότι κάποιοι ετοιμάζουν αυτά που ζούμε και δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο ίδιος για διασπορά θεωριών συνωμοσίας.

Αφού αρχικά μπέρδεψε τον Αστερίξ με τον Οβελίξ, δηλώνοντας ότι και εκείνος όταν ήταν νεότερος διάβαζε το πασίγνωστο κόμικ, είπε: «Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για αυτά που ζούμε σήμερα. Το 2017, γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ' όλους και τώρα πάλι επέστρεψε, αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού ο μεγάλος πρωταθλητής, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορωνοϊούς, και ο πιστός του ο Βακχύλους. Τα ακούτε; Το '17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορωνοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους τις μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορωνοϊός... "Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς". Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνομωσιολόγοι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.