Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχαία Κόρινθος

ΑΣΕΠ: 10 θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας

Οι προσλήψεις αφορούν τις ανασκαφές στη Ρωμαϊκή Έπαυλη στην Κατουνίστρα Λουτρακίου - Θα έχουν τρίμηνη και δίμηνη διάρκεια

Στην πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού, που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τις ανάγκες εκτέλεσης του έργου «Συστηματική ανασκαφική έρευνα Ρωμαϊκής Έπαυλης στη θέση Κατουνίστρα Λουτρακίου, ΠΕ Κορινθίας Περιφέρειας Πελοποννήσου», προχωρά η Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας. Οι θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν: 

Προσλήψεις Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας

Ως αντικείμενο απασχόλησης για την κατηγορία ΥΕ Ειδικευμένων Εργατοτεχνιτών-Εργατών προσμετράται η εμπειρία σε ανασκαφικές και οικοδομικές εργασίες καθώς και εμπειρία σε καθαρισμό και πλύσιμο οστράκων.

Ο/Η υποψήφιος/α για την κατηγορία ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών με το μεγαλύτερο αύξοντα αριθμό μορίων ,θα απασχοληθεί για χρονική διάρκεια 3 μηνών ενώ οι υπολειπόμενες θέσεις κατά σειρά κατάταξης για χρονική διάρκεια 2 μηνών.

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά στα γραφεία της Υπηρεσίας στην Κόρινθο, έως 28-09-2020.

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ
 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.