Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρνείται την βουλευτική έδρα ο Καλλιάνος

Αρνείται την βουλευτική έδρα

Καλλιάνος: Δεν πρόκειται να αποδεχθώ την έδρα της κ. Μεγαλοοικονόμου, αν παραιτηθεί

Πρώτος επιλαχών βουλευτής για να διαδεχθεί την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είναι ο Γιάννης Καλλιάνος, σε περίπτωση που αυτή παραιτηθεί μετά την ανεξαρτητοποίησή της από την Ένωση Κεντρώων. 

«Δεν θα δεχόμουν κανένα δωράκι από την Ένωση Κεντρώων» δηλώνει με τη σειρά του ο μετεωρολόγος από το Δρέπανο.

«Θα ήταν πολιτικά ανήθικο να παραλάβω την έδρα και να τη μεταφέρω στη ΝΔ τη στιγμή που ανήκει στην Ένωση Κεντρώων. Ουδέποτε θα έκανα κάτι τέτοιο και το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή. Στη Βουλή θα επιλέξουν να με βάλουν οι πολίτες με σταυρό, εφόσον κρίνουν ότι είμαι ικανός να προσφέρω τα μέγιστα για τη ΝΔ. Κανένα δωράκι από την ΕΚ ή τη Μεγαλοοικονόμου δεν θα δεχόμουν. Επομένως, αφού αυτός είναι ο πόνος της κ. Μεγαλοοικονόμου, μπορεί να παραδόσει την έδρα της χωρίς δισταγμό και εγώ με τη σειρά μου στον επόμενο» τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καλλιάνος.

Να σημειωθεί πως η κ. Μεγαλοιοκονόμου πρόσφατα παραιτήθηκε από την ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων διατηρώντας πάντως την βουλευτική της έδρα και την οποία αν την παραδώσει, όπως τόνισε, θα την πάρει ο κ. Καλλιάνος και θα την πάει στη ΝΔ, καθώς είναι ο επόμενος επιλαχών.

 

Home design

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.