Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Αγώνες Τοξοβολίας

Αριθμός ρεκόρ στην Αγία Τριάδα

Με 200 αθλητές θα διεξαχθεί Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας κλειστού χώρου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Αγία Τριάδα.

Ο Σύλλογος Τοξοβολίας ΑΟ Μέρμπακα σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλίου και την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας διοργανώνει Πανελλήνιο Αγώνα Ολυμπιακού, Σύνθετου και Παραδοσιακού τόξου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας, την Κυριακή στις 4 Φεβρουαρίου (οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί). 

Συμμετέχουν περίπου 30 σωματεία με 200 αθλητές απ' όλη την Ελλάδα, που θεωρείται αριθμός ρεκόρ για το άθλημα και την περιοχή. Μόνο η αποστολή του Παναθηναϊκού που θα καταφθάσει στο Ναύπλιο αριθμεί πάνω από 25 αθλητές και είναι και η πολυπληθέστερη, ενώ εξίσου δυναμικό παρόν θα δώσουν σύλλογοι από την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα,τον Βόλο, την Χαλκίδα, την Κατερίνη κ.α. 

Ο ΑΟ. Μερμπακα θα δώσει δυναμικό αγωνιστικο παρόν με 14 αθλητές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους αθλητές που θα συμμετέχουν, βρίσκεται η Ευαγγελία Ψάρρα, με συμμετοχή σε 5 Ολυμπιακούς Αγώνες, ο πρωταθλητής Ελλάδας Αλέξανδρος Καραγεωργίου καθώς επίσης και άλλοι σημαντικοί αθλητές. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.