Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
εκκλησία

Αρχιτεκτονικές Διαδρομές στο δήμο Μεσσήνης στις 7 Ιουνίου

Στόχος η μύηση στην αρχιτεκτονική της πέτρας

Οι «Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Δήμου Μεσσήνης» πραγματοποιούν εξόρμηση στο χωριό ΚΟΚΚΙΝΟ του Δήμου Μεσσήνης και στα ΠΑΝΕΪΚΑ αλλά και στη θρυλική Δρακότρυπα. Πρόκειται για μια εξόρμηση με στόχο την μύηση στην αρχιτεκτονική της πέτρας και συνάμα μια πρόσκληση να απολαύσουν και να γνωρίσουν  όσοι επιθυμούν ένα δείγμα ήπιας παρέμβασης με το εξαιρετικό  αποτέλεσμα να εναρμονίζεται η φύση με την πολιτιστική κληρονομιά.  

Στο Κόκκινο η περιήγηση είναι μια περιδίνηση στην ιστορία και την αρχιτεκτονική της περιοχής ενώ η πεζοπορική εξόρμηση προς την θρυλική Δρακότρυπα και τα έρημα αλλά σε προνομιακή θέση ΠΑΝΕΪΚΑ εντυπωσιάζουν τον περιηγητή ευχάριστα. Σημείο συνάντησης έχει ορισθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου  ο σταθμός του ΟΣΕ στη Μεσσήνη στις 16:15μ.μ ή εναλλακτικά η νότια είσοδος του Κόκκινου στις 17:00 μ.μ.  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6945 568387 με τον συντονιστή της δράσης Γιάννη Λάσκαρη.
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.