Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τσιλογιάννης Χρόνης Δήμος Επιδαύρου

Άρχισαν τα όργανα στον Δήμο Επιδαύρου!

Έχουν χαθεί κονδύλια 1.500.000 ευρώ λέει ο Τσιλογιάννης. Γιατί επιτίθεται σε Χρόνη.

Ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους στον Δήμο Επιδαύρου ο Αλέξανδρος Τσιλογιάννης που κάνει λόγο για απώλεια κονδυλίων 1.500.000 ευρώ από την παρούσα δημοτική αρχή, που θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων. 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πορεία Δημιουργίας» κάνει λόγο μεταξύ άλλων για πολιτικές καφενείου, για ιλαροτραγωδίες, για ναρκισσισμό και ατελέσφορη διοίκηση, αποκαλώντας την παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» του Τάσου Χρόνη, ως «Δύναμη Διάλυσης και Ζημίας»! 

Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του δημάρχου Επιδαύρου, στα όσα του καταλογίζει ο πολιτικός του αντίπαλος και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Τσιλογιάννη:

"Ο  συνδυασμός που κέρδισε της δημοτικές εκλογές , με το όνομα «Δύναμη Προοπτικής»  πριν κλείσει χρόνος  μετατρέπεται σε «Δύναμη Διάλυσης και Ζημίας».

Πως αλλιώς να ονομάσουμε το κατόρθωμα της Δημοτικής μας αρχής που μέχρι στιγμής από την καθυστέρηση των δημοτικών διαδικασιών έχουν  χαθεί για το Δήμο Επιδαύρου δύο πολύ μεγάλα κονδύλια.

Το πρώτο κονδύλιο που χάθηκε ήταν ύψους περίπου 900.000 ευρώ  και προοριζόταν για αγροτική οδοποιία από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Το  δεύτερο κονδύλιο  που χάθηκε ήταν ύψους 600.000 ευρώ  και προοριζόταν για κολυμβητήριο στο Λυγουριό  από το ίδιο πρόγραμμα.

Η συνολική απώλεια μέχρι στιγμής οριστικά είναι του ύψους των 1.500.000 ευρώ μέγεθος πολύ μεγάλο για το Δήμο μας.

Αυτός ο άθλος πραγματοποιήθηκε από μια πλειοψηφία με επικεφαλής έναν Δήμαρχο που διαφημιζόταν προεκλογικά και ως απόφοιτος της Σχολής στελεχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σκέφτεσαι να μην είχε σπουδάσει κιόλας;

Δυστυχώς όμως το πράγμα δε σταματάει εδώ.

Αυτές τις μέρες με την πολιτική πρακτική τους, που μόνο  ως πολιτική καφενείου μπορεί να χαρακτηριστεί, κινδυνεύουν να χαθούν και άλλες 200.000  ευρώ  που είναι επιχορήγηση  για κάλυψη εκτάκτων αναγκών από το Υπουργείο  Εσωτερικών στη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ  και προορίζονταν για  ανόρυξη – διάνοιξη  δύο γεωτρήσεων, μιας στην Τραχειά  και μιας στον Άγιο  Δημήτριο.

Εμείς ως αντιπολίτευση  έχουμε επανειλημμένα  χτυπήσει το καμπανάκι των κινδύνων  και κατά την διαδικασία των Δημοτικών Συμβουλίων αλλά και με Δελτία Τύπου όπως αυτό.

Και τώρα για άλλη μια φορά απευθύνουμε έκκληση!

Κύριοι της  Δημοτικής αρχής έχετε βαρύτατη ευθύνη  για την απώλεια πόρων του Δήμου.

Συγκεντρωθείτε στο έργο που σας έχει ανατεθεί και αφήστε τις αστειότητες των like και των ανιστόρητων  ονοματοδοσιών, που δεν είναι έργα προοπτικής, αλλά ιλαροτραγωδίες.

Ο τόπος έχει ανάγκες και απαιτεί λύσεις. Σταματήστε να είστε αίτιοι απωλειών , δεν μπορεί να συνεχίζεται  αυτή  η κατάσταση.

Οι συνδημότες μας  παρακολουθούν  τα «κατορθώματά» σας και όσο να προσπαθείτε να τα κρύψετε εμείς θα τους ενημερώνουμε. Να είστε βέβαιοι.

Στην αυταρχική, την εν κρυπτώ και ατελέσφορη διοίκηση του Δήμου που πραγματοποιείτε,  νομίζοντας αφελώς ότι είναι δικαίωμά σας,  εμείς θα προωθούμε πάντα την δημοκρατία , την νομιμότητα, τη διαφάνεια και τις συζητήσεις επι της ουσίας τόσο στα δημοτικά συμβούλια όσο και στις επαφές μας με τους συνδημότες μας.

Τα ψέματά σας όσο και να τροφοδοτούν το ναρκισσισμό σας σαν εξουσία δεν ωφελούν τον τόπο και δεν μπορούν να θεωρούνται πολιτική.

Οι επιταγές που απλόχερα μοιράσατε προεκλογικά δεν είναι δυνατόν να εισπραχτούν  διότι απλούστατα ήταν ακάλυπτες, όπως λέμε «άπιαστα πουλιά, δέκα στον παρά»".

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.