Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Σχολείο Ναύπλιο

Άρχισαν τα όργανα για τα κλειστά σχολεία στο Ναύπλιο

Λαμπρόπουλος σε Κωστούρο: Δεν μπορείτε και δεν πρέπει θεσμικά να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μόνος σας.

Την άμεση σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου ζητά ο δημοτικός σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν ανακοινωθεί και εκτελούνται σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Αναρρωτιέται ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πρωτεύουσα Ξανά»: «Τι το ιδιαίτερο συνέβη για να κλείσουν τα σχολεία μας την στιγμή που Πανελλαδικά παραμένουν ανοικτά;».

Εικόνα
Βαγγέλης Λαμπρόπουλος

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Κύριε Δήμαρχε ,σας καλώ να ζητήσετε την έκτακτη και άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου ,ώστε να ενημερωθούμε για τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχετε ανακοινώσει και εκτελούνται.

Τι το ιδιαίτερο συνέβη για να κλείσουν τα σχολεία μας την στιγμή που Πανελλαδικά παραμένουν ανοικτά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία πανικού με ο,τι αυτό συνεπάγεται στην κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης μας. Κύριε Δήμαρχε ,θα πρέπει στο Δημοτικό Συμβούλιο να κληθούν και εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου και να μας ενημερώσουν αρμοδίως.

Αφού συζητήσουμε το θέμα να πάρουμε τις όποιες αποφάσεις από κοινού και να προσπαθήσουμε να απαλύνουμε τις βαριές επιπτώσεις που είναι ήδη αισθητές . Είναι προφανές ότι δεν μπορείτε και δεν πρέπει θεσμικά να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μόνος σας αλλά αφού ακούσετε συμπολίτευση και αντιπολίτευση .Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος ύπαρξης του Συμβουλίου».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.