Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχαία Επίδαυρος έλεγχος αστυνομία

Αρχαία Επίδαυρος: Μικροπωλητής μάζεψε τα αποφάγια προηγούμενου πελάτη για να τα πουλήσει στον επόμενο!

Για κακή του τύχη τον αντιλήφθηκε ο πατέρας του παιδιού που άφησε το περίσσευμα και κάλεσε την αστυνομία. Τι συνέβη μετά;

Η παρατηρικότητα ενός πατέρα οδήγησε την αστυνομία στο να διεξάγει έλεγχο σε έναν μικροπωλητή στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, δίπλα από την Έκθεση Αγροτουρισμού ανήμερα της Παναγίας στις 15 Αυγούστου.

Από τον έλεγχο των αστυνομικών προέκυψε ότι ο μικροπωλητής που πουλούσε λιχουδιές για παιδιά δεν είχε άδεια, ενώ δεν φορούσε και μάσκα, όπως επιβάλλουν οι υγειονομικοί κανόνες που έχουν θεσπιστεί για τον κορωνοϊό.

Αρχαία Επίδαυρος έλεγχος αστυνομία

 

Τι συνέβη όμως και κατέφθασε η αστυνομία στο σημείο;

Πατέρας αγόρασε στο παιδί κάποιο φαγώσιμο το οποίο δεν το έφαγε όλο και το άφησε παραδίπλα. Τότε ο μικροπωλητής πήρε αυτά που είχαν περισσέψει και τα έριξε πάλι μέσα στο δοχείο με το προϊόν που προοριζόταν προς πώληση! Εν ολίγοις οι επόμενοι πελάτες θα έτρωγαν μεταξύ άλλων τα αποφάγια ενός προηγούμενου πελάτη.

Ο πατέρας του παιδιού είδε τι συνέβη και ειδοποίησε αστυνομία.

Κατόπιν καταγγελίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος όπου διαπιστώθηκαν οι προαναφερόμενες παραβάσεις και βεβαιώθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.