Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τρόφιμα

Αρχ. Ολυμπία: Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες

Η χρηματοδότηση της δράσης προέρχεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Από χθες Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας πραγματοποιείται διανομή προϊόντων (τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης) υλοποιώντας την δράση  «Ενίσχυση της λειτουργίας των κοινωνικών δομών των Δήμων και των Ιερών Μητροπόλεων» για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου που  έχουν πληγεί λόγω των συνεπειών της πανδημίας  του κορωνοϊού (COVID -19). Η δράση θα πραγματοποιηθεί και σήμερα 30/10/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρες 9:00 – 14:00.

Η χρηματοδότηση της δράσης προέρχεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η διανομή θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τους ωφελούμενους, στην αποθήκη του Δήμου που βρίσκεται στην υπηρεσία Καθαριότητας και σε περιπτώσεις αδυναμίας μετακίνησης και για συγκεκριμένους λόγους, ο Δήμος θα προβεί σε κατ’ οίκον διανομή.

Οι ωφελούμενοι της δράσης προέκυψαν μετά από αξιολόγηση των υποβληθεισών αιτήσεων από την ορισθείσα αρμόδια επιτροπή του Δήμου, σύμφωνα με εισοδηματικά, κοινωνικά και άλλα κριτήρια.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, στο τηλέφωνο 2624022549.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.