Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νοσκομείο Άργους

Άργος: Ψευδή και κατάπτυστα ότι νοσηλεύονται άτομα με κορωνοϊό μαζί με άλλους ασθενείς

Τραγικό να κάνει το ΚΚΕ αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας με αυτό τον τρόπο, τονίζει η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη.

Ποτέ δεν ζητήθηκαν στοιχεία από τις διοικήσεις των νοσηλευτικών μονάδων Άργους και Ναυπλίου για τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ Αργολίδας, τονίζει η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη, απαντώντας στα όσα συκοφαντικά γράφτηκαν που μπορούν να σκορπίσουν τον τρόμο σε μερίδα του κόσμου χωρίς λόγο, καθώς τα νοσοκομεία του νομού μέχρι τώρα έχουν αποδείξει ότι χειρίζονται άψογα την κατάσταση και αυτό αποτυπώνεται και στους μηδενικούς θανάτους που έχει η Αργολίδα από τις επιπλοκές του Covid-19.

Με ανακοίνωσή της, η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη υπογραμμίζει πως είναι τραγικό να κάνει το ΚΚΕ αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας με αυτό τον τρόπο.

Σχετικά με την καταγγελία πως «στο Γ.Ν Άργους νοσηλεύονται ασθενείς covid, μέσα στις ήδη υπάρχουσες παθολογικές κλινικές, καθώς δεν υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι» η κα Σαρίδη ξεκαθαρίζει: «Σε ό,τι αφορά το Covid-19 έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστούς χώρους νοσηλείας και όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου του ΚΚΕ είναι ψευδή και κατάπτυστα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικήτριας του Γ.Ν. Αργολίδας:

«Όταν το ΚΚΕ προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας και ειδικά για τις δυο νοσηλευτικές μονάδες της Αργολίδας, είναι αν μη τι άλλο, τραγικό.

Επισημαίνεται ότι για όλα τα γραφόμενα δεν ζητήθηκαν ποτέ στοιχεία από τις Διοικήσεις των δύο νοσηλευτικών μονάδων.

Επίσης η 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας το τελευταίο 11μηνο έχουν ενισχύσει τα νοσοκομεία μας με πάνω από 80 άτομα προσωπικό και συνεχίζουμε, αναμένοντας τουλάχιστον 15 άτομα ακόμα σύμφωνα με τις οικονομικές δεσμεύσεις και 18 μόνιμους ιατρούς που βρίσκονται στην τελική φάση των κρίσεων.

Από την πλευρά μας ως διοίκηση με τη συνδρομή ιδιωτιών του νομού Αργολίδας, των Δήμων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Κεντρικής Κυβέρνησης έχουμε αναβαθμίσει κατά πολύ το σύστημα υγείας στην Αργολίδα.

Η σπέκουλα που χρησιμοποιεί το κομμουνιστικό κόμμα, με μόνο στόχο την υπενθύμιση της παρουσίας του στα κοινά του νομού είναι απαράδεκτη.

Οι δυο νοσηλευτικές μονάδες έχουν ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Σε ό,τι αφορά το Covid-19 έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστούς χώρους νοσηλείας και όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου του ΚΚΕ είναι ψευδή και κατάπτυστα.

Διοίκηση, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό παλεύουν νυχθημερόν για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συνέπειες του Covid-19».

Όπως νωρίτερα μας είχε πει η κα. Σαρίδη, σχολιάζοντας την επίμαχη ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος, αυτή πέρα από «ψεύδη που διασπείρει», είναι «η μικρότητα στο μεγαλείο της».

Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org εξετάζεται και το ενδεχόμενο κατάθεσης μηνύσεων σε όσους διασύρουν το Νοσοκομείο Αργολίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σηκώνει το γάντι το ΚΚΕ για τα νοσοκομεία της Αργολίδας

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.