Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χειρουργείο

Άργος: Το παιδί τους κόντεψε να πεθάνει από πτώση ποδηλάτου αλλά οι γιατροί του έσωσαν τη ζωή

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του μικρού Γιώργου. Οι στιγμές αγωνίας, η πίεση του χρόνου και το καθοριστικό χειρουργείο στο νοσοκομείο Άργους. Η ευγνωμοσύνη των γονιών προς τη νοσηλευτική μονάδα.

Στις 14 Σεπτεμβρίου ένα σοβαρό ατύχημα από πτώση ποδήλατου στην Αργολίδα, είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό ενός παιδιού. Ο μικρός Γιώργος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Άργους όπου διαπιστώθηκε ότι είχε δημιουργηθεί εσωτερικη αιμορραγία και ρήξη της σπληνας, με κίνδυνο να χάσει τη ζωή του.

Ο χρόνος πίεζε και η διακομιδή του στο Παίδων στην Αθήνα δεν προλάβαινε να γίνει. Οι γιατροί του νοσοκομείου προέβησαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση με αποτέλεσμα να καταφέρουν να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία και να σώσουν και την σπλήνα του παιδιού.

Η οικογένεια Μπακοδήμα ευχαριστεί το νοσοκομείο Άργους για την ιατρική φροντίδα που είχε το παιδί τους. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι γονείς του μικρού Γιώργου σε σχετική επιστολή τους:

«Με αυτήν την κίνηση νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε Δημόσια τη Διοίκηση, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου του Άργους για το ζήλο και το ενδιαφέρον που έδειξαν κατά τη νοσηλεία του παιδιού μας, του Γιώργου μας. Έσωσαν το παιδί μας, και οφείλουμε δημόσια ως οικογένεια να κάνουμε το αυτονόητο.

Στις 14-9-2020 ο γιος μας Γιώργος Μπακοδημας είχε ένα σοβαρό ατύχημα προερχόμενο από πτώση ποδήλατου, όπως δημοσιεύτηκε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Όταν φθάσαμε στο νοσοκομείο του Αργους μας ενημέρωσαν ότι είχε δημιουργηθεί εσωτερικη αιμορραγία και ρήξη της σπληνας. Συνεπάγεται πως υπήρχε φόβος και κίνδυνος για τη ζωή του παιδιού μας.

Δυστυχώς, ο χρόνος για να μεταφέρουμε το παιδί μας στην Αθήνα σε κάποια εξειδικευμένη παιδιατρικη κλινική ήταν ανεπαρκής!

Οι γιατροί αφού εντοπίσανε την σοβαρότητα του ατύχηματος άμεσα χωρις δεύτερη σκέψη πήραν την εύθυνη και προχώρησαν το γρηγορότερο δυνατό σε χειρουργείο με αποτέλεσμα να καταφέρουν να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία και να σώσουν και την σπλήνα του μικρού μας παιδιού!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα δημόσιο ευχαριστώ στη Διοικήτρια του νοσοκομείου Άργους Σαρίδη Μαρία για την ευαισθησία που δείχνει καθως και την συνέχη διαθεση της να εξυπηρετεί κάθε επείγον περιστατικό, οπότε κριθεί αναγκαίο.

Παράλληλα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη χειρουργική ομάδα του νοσοκομείου και ιδιαιτερα τον χειρουργό Μουρταράκο Σαράντη και την αναισθησιολογο Ευαγγελία Συδερη.

Οι ευχαριστίες αυτές βγαίνουν μέσα από την καρδιά μας, όπως θα έβγαιναν και από κάθε γονέα που θα έβλεπε το παιδί του σε μια τέτοια κατάσταση. Πρόκειται για λαμπρούς επιστήμονες, και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ με πνευματική καλλιέργεια, με αγάπη, ήθος και σεβασμό προς τον ασθενή τους.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς την προϊσταμένη και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής για την φροντίδα κ το χαμόγελο τους κατά την διάρκεια της νοσηλείας του γιου μας Γεωργίου Μπακοδήμα.

Καταγράφουμε λοιπόν έτσι και εμεις δημόσια τις ειλικρινείς εγκάρδιες και θερμές μας ευχαριστίες!»

Home design

Riviera Banner

 

Σχόλια

Agnes Bihari (χωρίς επαλήθευση) Παρασκευή 18/09/2020 - 09:59

Μπράβο τους για αυτό που κάνανε, άλλα ήπαρχει δυστυχώς και η άλλη πλευρά...προχτές στείλανε έξω από το κτίριο μια κυρία (82 ) μόλις μάθανε πως είναι από την Ρουμανία. Η κυρία είχε τραύμα στο κεφάλι...και τελικά σε άλλο γιατρό χρειάστηκαν 7 ράμματα. Να σημειωθεί πως από την Ρουμανία έρχονται οι άνθρωποι εδώ και αρκετό καιρό με αρνητικο τεστ στο χέρι. Αυτό που έγινε στο νοσοκομείο ήταν απαράδεκτο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.