Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στα ροζ το παλιό δημαρχείο του Άργους

Άργος: Μήνυμα υπέρ της πρόληψης και ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Στα ροζ το παλιό δημαρχείο της πόλης.

Στα ροζ φωταγωγήθηκε συμβολικά το παλιό δημαρχείο Άργους το βράδυ του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου στα πλαίσια των δράσεων του τον μήνα Οκτώβριο που είναι μήνας ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» βρέθηκε έξω από το κτήριο το απόγευμα 7 - 9 μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια και αναμνηστικές καρφίτσες - κορδέλες, πληροφορώντας ταυτόχρονα και το κοινό για τις γενικότερες δράσεις του συλλόγου. Το ίδιο συνέβη και έξω από το δημαρχείο Ναυπλίου.

Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος: «Το δημαρχείο μας σήμερα φωταγωγήθηκε συμβολικά με ροζ χρώμα, για να υπενθυμίσουμε σε όλες και όλους πόσο σημαντική είναι η πρόληψη ειδικά στον καρκίνο του μαστού. Στέλνουνε το μήνυμα υπέρ της πρόληψης και ενάντια στον καρκίνο».

«Συγχαρητήρια στο σύλλογο "ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ - Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" για τις δράσεις του και την πολυετή προσφορά του στον τόπο μας», καταλήγει.

Στα ροζ το παλιό δημαρχείο του Άργους

Home design

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.