Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απάτη Άργος

Άργος: «Μαϊμού» φιλάνθρωποι ζητούν χρήματα στο όνομα του Δήμου

Τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους προτρέπουν να καταθέσουν ποσά για δήθεν φιλανθρωπικό σκοπό. Τι συνιστά ο Δήμος Άργους - Μυκηνών.

Συναγερμός στο Άργος για επιτήδιους οι οποίοι μεταχειρίζονται κάθε τρόπο για να εξαπατούν συνανθρώπους τους με πρόσχημα την φιλανθρωπία.

Μετά τα φαινόμενα σε πόλεις της Πελοποννήσου κάποιοι να τηλεφωνούν και να λένε πως είναι ο δήμαρχος (!!!), προσπαθώντας να αποσπάσουν χρήματα για δήθεν φιλανθρωπικό σκοπό, τώρα εμφανίστηκε το φαινόμενο να χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Άργους - Μυκηνών, ισχυριζόμενοι ότι συλλέγονται χρήματα για γνωστή φιλανθρωπική οργάνωση.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τον ίδιο τον Δήμο να εφιστά την προσοχή στους δημότες.

Όπως σημειώνεται από πλευράς Δήμου Άργους - Μυκηνών:

«Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε πως υπήρξαν περιστατικά προσπάθειας εξαπάτησης των πολιτών στο όνομα του Δήμου. Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου μας ισχυριζόμενοι πως συλλέγουμε χρήματα για γνωστή φιλανθρωπική οργάνωση!

Παρακαλούμε να καταγγέλλετε τα περιστατικά και σε καμία περίπτωση να μην ενδίδετε σε τέτοιες κακόβουλες ενέργειες.

Όλες οι φιλανθρωπικές ενέργειες του Δήμου ανακοινώνονται επίσημα από το site και τα επίσημα social media του Δήμου και απο τον ίδιο τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσο».

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.