Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΕΡΓΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Άργος και Επίδαυρος στις πρώτες εγκρίσεις του ΕΣΠΑ

Ποιά έργα της Αργολίδας εντάσσονται στο Πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 24 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μέλετες συνολικού προϋπολογισμού 6.015.000 ευρώ για την ωρίμανση έργων της επόμενης περιόδου του ΕΣΠΑ (2021 – 2027) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα εντάξει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο φετινό του πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Αυτό γνωστοποιεί με έγγραφό του προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του πιο πάνω υπουργείου Δημήτρης Σκάλκος.

Άργος και Επίδαυρος ωφελημένοι από τις πρώτες εγκρίσεις του ΕΣΠΑ όπως αυτές αποτυπώνονται στον πίνακα μελετών που κρίθηκαν ώριμες και έτοιμες να προχωρήσουν στο στάδιο της υλοποίησης. Τα δύο έργα που αφορούν την Αργολίδα είναι η βελτίωση κατά τμήματα του δρόμου Λυγουριού Κρανιδίου και τα αντιπλημμυρικά έργα και προστασία του ποταμού Ινάχου

Πίνακας μελέτες

Συγκεκριμένα, ο Δ. Σκάλκος σημειώνει ότι το υπουργείο συμφωνεί με την ένταξη στο ΠΔΕ των μελετών ωρίμανσης που προτάθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία καλεί να υποβάλει τις παραπάνω μελέτες προς ένταξη στο ΠΔΕ έτους 2020, στην Διεύθυνση Δημοσίων Επενδύσεων του Υπ.Αν.Επ., προκειμένου άμεσα να ξεκινήσει από πλευράς σας η διαδικασία ανάθεσης.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.