Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Ναύπλιο

Αργολίδα: Στολίδια σε κλειστά καταστήματα ως φάρμακο για την κατάθλιψη της καραντίνας

Η ΟΕΒΕ καλεί τους επαγγελματίες να στολίσουν και να είναι όσο τα δυνατόν έτοιμοι για το ενδεχόμενο άνοιγμα των καταστημάτων τους.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας συμμεριζόμενη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω καραντίνας, καλεί τους επαγγελματίες και καταστηματάρχες ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, να στολίσουν τα καταστήματα τους και τον εξωτερικό χώρο ευθύνης τους, ώστε να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα, να αντιστρέψουν το καταθλιπτικό κλίμα της καραντίνας και να είναι όσο τα δυνατόν έτοιμοι για το ενδεχόμενο άνοιγμα των καταστημάτων τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο κάλεσμά της η ΟΕΒΕ Αργολίδας: «Στολίζουμε τα καταστήματα μας, στολίζουμε την ψύχη μας, στολίζουμε την κάρδια μας, στολίζουμε την πόλη μας. Στηρίζουμε τα καταστήματα της πόλης μας, στηρίζουμε τον νομό μας, στηρίζουμε την τοπική αγορά».

Σε ότι αφορά το άνοιγμα της αγοράς, για την ώρα έχει ανακοινωθεί μόνο το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων με εποχιακά χριστουγεννιάτικα είδη την ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.

Το lockdown παρατάθηκε μέχρι την 14η Δεκεμβρίου όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.