Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαλτέζος και Μαντζούνης για αυτοψία στο γήπεδο του Τολού

Αργολίδα: Σε χρόνο ρεκόρ εξελίσσονται τα έργα στο γήπεδο του Τολού

Αυτοψία Μαλτέζου - Μαντζούνη στα έργα. Επόμενος σταθμός το γήπεδο του Ανυφίου.

Μεγάλη ικανοποίηση από το ρυθμό εκτέλεσης και υλοποίησης του προγράμματος αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξέφρασαν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης, κατά τη σημερινή επίσκεψή τους στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Τολού, όπου εκτελούνται εργασίες.

Αυτές τις μέρες τοποθετείται ο χλοοτάπητας, φέρνοντας ολοένα και πιο κοντά την ολοκλήρωση του έργου που θα χαρίσει στους Τολιανούς και τους επισκέπτες έναν σύγχρονο και ασφαλή χώρο για να αθλούνται.

«Ειλικρινά είναι πρωτόγνωρο να υλοποιείται ένα τέτοιο έργο μέσα σε 100 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης», υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος.

Στη συνέχεια οι δυο τους επισκέφθηκαν τον επόμενο σταθμό του προγράμματος, το γήπεδο του Ανυφίου. Ένα χωμάτινο μέχρι τώρα γήπεδο στο οποίο πολύ σύντομα θα τοποθετηθεί χλοοτάπητας.

Μαλτέζος και Μαντζούνης για αυτοψία στο γήπεδο του Τολού

 

Μαλτέζος και Μαντζούνης για αυτοψία στο γήπεδο του Τολού

Banner Home Design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.