Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μητρικός Θηλασμός

Αργολίδα: Μητρικός θηλασμός μέσω Webex

Η φετινή γιορτή από ομάδες μαμάδων θα γίνει από απόσταση.

Τα τελευταία 10 χρόνια πραγματοποιούνται στην Ελλάδα εκδηλώσεις – γιορτές που αφορούν τον μητρικό θηλασμό, την ενημέρωση και την προώθηση του από ομάδες μαμάδων οι οποίες έχουν ενημερωθεί, έχουν διαβάσει και έχουν θηλάσει τα παιδιά τους.

Η Αργολίδα συμμετέχει από το 2013 ενεργά διά ζώσης με εκδηλώσεις, ομιλίες αλλά και με ενημέρωση των μαμάδων μέσω του facebook.

Φέτος, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, λίγο διαφορετικά θα εορταστεί το δικαίωμα της ενημέρωσης, της στήριξης από μητέρα σε μητέρα, της επιλογής του να θηλάσουν ελεύθερα τα παιδιά τους… Μέσω διαδικτύου λοιπόν θα βρεθούν αυτή την φορά.

Θηλασμός

 

Για την οργάνωση της εκδήλωσης, θα χρειαστεί να συμπληρωθεί η φόρμα εγγραφής εως τις 30 Οκτωβρίου στο https://forms.gle/PYmRJuTFdtYhBgmb7.  

Μετά την εγγραφή θα αποσταλλεί στο mail, ο αριθμός της συνάντησης.

Η σύνδεση θα γίνει με την εφαρμογή WEBEX και θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στα κινητά σας ή στον υπολογιστή σας.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.