Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Κλημεντίνες Αργολίδα

Αργολίδα: Εμπάργκο κατά Ρωσίας και Τουρκικός ανταγωνισμός κρατούν την κλημεντίνη στα αζήτητα

Πολιτικές διαστάσεις από Ανδριανό που θέτει το πρόβλημα στον Βορίδη.

Οι παραγωγοί εσπεριδοειδών, ιδιαίτερα κλημεντίνης και πορτοκαλιών, τόσο στην Αργολίδα όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας, αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα λόγω μιας πληθώρας επιβαρυντικών παραγόντων όπως η μείωση των παραγγελιών των συσκευαστηρίων προς εξαγωγή, η δυσκολία πρόσβασης στις αγορές ιδίως σε ότι αφορά τις κλημεντίνες που έχουν μικρό χρονικό περιθώριο διάθεσης, τα προβλήματα στην καρπόδεση και την ωρίμανση των φρούτων λόγω άκαιρων καιρικών συνθηκών, ο αθέμιτος ανταγωνισμός της Τουρκίας λόγω φτηνής λίρας, καθώς και το εμπάργκο κατά της Ρωσίας.

Αυτά θέτει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός σε ερώτησή του στη βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη με θέμα την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης των παραπάνω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί κλημεντίνης και πορτοκαλιών.

Κατόπιν αυτών, ερωτάται ο Υπουργός: Τι ενέργειες προτίθεται να αναλάβει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των παραγωγών κλημεντίνης και πορτοκαλιών.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.