Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

35 δωρεάν rapid test σε μέλη του συλλόγου καρκινοπαθών Αργολίδας “Η Αλληλεγγύη”

Αργολίδα: Covid free και τα 35 μέλη του ΣΥΚΑΦΙΑΡ

Rapid tests στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη».

Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη», στο πλαίσιο των βασικών του στόχων που είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας, η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση, πραγματοποίησε, σε πρώτη φάση, 35 δωρεάν rapid test covid-19 σε μέλη και ασθενείς του, στα γραφεία του στο Άργος.

Τη δειγματοληψία και την ευθύνη της όλης δράσης ανέλαβε η ιατρός - μικροβιολόγος και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Συλλόγου κα Δήμητρα Στεφανοπούλου-Μαυρομάτη και το προσωπικό του μικροβιολογικού της εργαστηρίου MEDILAB.

Η διαδικασία που έλαβε χώρα στα γραφεία του συλλόγου, διήρκεσε τρεις ώρες και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφάλειας των συμμετεχόντων. Ολα τα δείγματα που λήφθηκαν από τους συμμετέχοντες ήταν αρνητικά.

Ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η Αλληλεγγύη» υπενθυμίζει πως δεν σταματά να αγωνίζεται για τον άνθρωπο, και κυρίως για τον καρκινοπαθή, λειτουργώντας πάντα ανθρωποκεντρικά και με γνώμονα τον σεβασμό προς τον ασθενή κι την αξιοπρεπή πορεία του στη νόσο.

35 δωρεάν rapid test σε μέλη του συλλόγου καρκινοπαθών Αργολίδας “Η Αλληλεγγύη”

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.