Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αρεόπολη

Αρεόπολη: Το ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψετε την Λακωνική και Μεσσηνιακή Μάνη (Vid)

Η «Πέτρινη Καρδιά» της Μάνης που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές.

Στην καρδιά της Μάνης στέκει η πρωτεύουσά της, η μαγευτική Αρεόπολη. Πολύ κοντά βρίσκονται το πανέμορφο Λιμένι, το Οίτυλο, το μαγευτικό Γύθειο με την τεράστια παραλία του Μαυροβουνίου, ο εκπληκτικός Γερολιμένας καθώς και ένα από τα ομορφότερα σπήλαια του κόσμου, το περίφημο Σπήλαιο Διρού.

Στην Αρεόπολη θα ταξιδέψετε στον χρόνο και οι εικόνες που θα συναντήσετε θα μείνουν για πάντα βαθιά χαραγμένες μέσα σας.

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Ένα πέτρινο στολίδι στο οποίο χτυπά η ιδιαίτερη και ξεχωριστή Μανιάτικη καρδιά. Εκπληκτικά σοκάκια, μαγευτικές αυλές, ξεχωριστή αρχιτεκτονική και παρθένες παραλίες συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που ο επισκέπτης δεν θέλει να αποχωριστεί.

167 χλμ. από το Ναύπλιο, αποτλελεί ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψετε τόσο την άγρια ομορφιά της Λακωνικής Μάνης, όσο και την Μεσσηνιακή Μάνη, καθώς βρίσκεται σχεδόν ανάμεσα στις δύο. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τους λάτρεις των γεύσεων η μανιατικη κουζίνα θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω με τα αγνά και ξεχωριστά υλικά της περιοχής και το μοναδικό τοπικό υπέροχο ελαιόλαδο που είναι και το σήμα κατατεθέν της.

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Η ομάδα Up Stories παρουσιάζει ένα βίντεο από μια εκπληκτικά όμορφη γωνιά της Πελοποννήσου.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.