Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αποζημιώσεις από πέρσι περιμένουν οι παραγωγοί βερικόκου στην Αργολίδα

ΔημοσιεύτηκεΤετ. 8 Μαρ. 2017
από admin

Από πέρσι περιμένουν να δουν αν και πότε θα αποζημιωθούν οι παραγωγοί βερικόκων στον Αργολικό κάμπο για τις ζημιές που προκλήθηκαν από χαλαζοπτώσεις. Το θέμα φέρνει στη βουλή ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός με ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου. 

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Το γεγονός ότι δεν έχουν αποζημιωθεί από τον ΕΛΓΑ  παραγωγοί βερίκοκου περιοχών της Αργολίδας που επλήγησαν από χαλαζοπτώσεις το 2016, τους δημιουργεί μεγάλα προβλήματα αφού πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να καλύψουν ακόμα και τα έξοδα της νέας καλλιεργητικής περιόδου.

Επισημαίνεται ότι οι χαλαζοπτώσεις έπληξαν περιοχές του Άργους όπως τα Σταθέϊκα και το Σχοινοχώρι (26/3/2016), το Κιβέρι (26/3 και 21/5/2016) και άλλες.

Κατόπιν αυτών, και δεδομένης της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζει η πλειονότητα των παραγωγών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1. Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα αποζημίωσης των παραγωγών βερίκοκου των ως άνω περιοχών της Αργολίδας που επλήγησαν από τις χαλαζοπτώσεις του 2016».
 

Ετικέτες

Βερίκοκα Αγροτικά Γιάννης Ανδριανός Αποζημιώσεις

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.