Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απολυμάνσεις στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Κίο

Απολυμάνσεις στον οικισμό των Ρομά της Νέας Κίου (Pics)

Σειρά δράσεων από τον Δήμο Άργους - Μυκηνών σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο των τσιγγάνων, με στόχο την αποτροπή κρουσμάτων κορωνοϊού.

Γενική απολύμανση πραγματοποιήθηκε στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Κίο, με πρωτοβουλία του Δήμου Άργους - Μυκηνών στα πλαίσια των προληπτικών δράσεων που εκπονούνται από τον Δήμο για την αποτροπή τυχόν κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Ψεκασμοί έγιναν εκτός και εντός των οικιών. Την Μεγάλη Τρίτη απολυμάνθηκαν 44 σπίτια και σημερα Μεγάλη Τέταρτη αλλά 40 σπίτια στη Νέα Κίο

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον σύλλογο «Έλληνες Τσιγγάνοι Άργους – Νέας Κίου». Ο σύλλογος θα έχει επικοινωνία με τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο προκειμένου να αναφερθούν και οι υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Άργους Μυκηνών όπου χρειάζονται ανάλογες παρεμβάσεις.

Παράλληλα ο Δήμος Άργους - Μυκηνών διεξάγει και ενημερωτική καμπάνια, ζητώντας από την κοινότητα των Ρομά να τηρήσει όλους εκείνους του κανόνες ώστε να μην υπάρξουν κρούσματα στην περιοχή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Ζαφειρόπουλος είναι ευγνώμων για την ανταπόκριση που βρήκε από την δημοτική αρχή Άργους - Μυκηνών και σημειώνει: «Ελπίζω πως απο την πλευρα του και ο Δήμος Ναπλιεων θα πράξει το αυτονόητο. Εμείς σαν Σύλλογος είμαστε σε ετοιμότητα να προσφέρουμε την συνεργασία από όπου μας ζητηθεί».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.