Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Κάρτες Σαραβάκος

Το απολαυστικό αυτοτρολάρισμα υποψηφίου του Σαραβάκου - Τι θα κάνει με τις 3500 κάρτες που τύπωσε

Με χιούμορ αντιμετωπίζουν τη μη κάθοδο του συνδυασμού στις εκλογές

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο αποφάσισε να «διακωμωδήσει» τις εξελίξεις στην παράταξη του Δημήτρη Σαραβάκου ο παραλίγο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Αντώνης Ραφαηλίδης.

Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής που δεν επέτρεψε στην «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» να καταθέσει εγκαίρως ψηφοδέλτιο, είχε ως αποτέλεσμα να πάνε χαμένοι οι κόποι όσων ήταν έτοιμοι να δώσουν τη μάχη τους στο πλευρό του τέως νομάρχη Αργολίδας.

Κάρτες Σαραβάκος

Όμως απ' ότι φαίνεται κάποιοι δεν χάνουν το χιούμορ και την ευρηματικότητά τους, και φυσικά την διάθεση για ...αυτοτρολάρισμα!

Το post του Αντώνη Ραφαηλίδη είναι όλα τα λεφτά:

«Λόγο της μη καθόδου μου στις περιφερειακές εκλογές υπάρχει ένα στοκ 3500 καρτών τις οποίες δεν πρόλαβα να χρησιμοποιήσω. Είναι από ανακυκλούμενο εξαιρετικης ποιότητας χαρτί με πλαστικοποίηση. Η πίσω όψη είναι κενή και μπορείτε να τυπώσετε την αφεντομουτσουνάρα σας για την μπροστινή όψη που είναι τυπωμένη η την αφήνετε ως έχει και έχετε ένα +20% προσαύξηση στους ψήφους που θα πάρετε η την σβήνετε με το μπλανκο η με γόμες που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά. Σε περίπτωση αγοράς όλης της ποσότητας δίδονται σαν δώρο 5 πακέτα των 100 likes για facebook και instagram καθώς και 200 συμμετοχές (ψήφους) σε τοπικό ιντερνετικο σαιτ δημοσκόπησης !!!! Τιμή πακέτου 32,5 ευρώ με ΦΠΑ !!!!! ....... ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ....... Απαντήσεις inbox .....»

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.