Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Αποχαιρέτησε την Κοιλάδα ο «Ποσειδώνας»

Ένας μπελάς λιγότερος
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 9 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Απομακρύνθηκε το δεξαμενόπλοιο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» (PIC SAINT LOUP) από το λιμάνι της Κοιλάδας. Παρόντες κατά την διαιδκασία ήταν ο δήμαρχος Ερμιονίδας και πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Δημήτρης Σφυρής, ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Γιάννης Ρούσσης και το Λιμενικό Σώμα. 

Το ρυμουλκό που κατέφθασε στο λιμάνι ανέλαβε να διώξει το υπέργηρο πλοίο που αποτελούσε περιβαλλοντική βόμβα για την περιοχή. Είχε γίνει θέμα στην Επιτροπή επικίνδυνων και επιβλαβών σκαφών σε συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, όπου ο Διοικητής του Ά Σταθμού Λιμεναρχείου Πλοίαρχος Ιωάννης Κωστοπουλος αναφέρθηκε στις ενέργειες του Λιμενικού Σώματος και στην αίτηση για την απομάκρυνσή του. 

PIC SAINT LOUP

Για το θέμα είχε κάνει παρέμβαση, μεταξύ άλλων, και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος πρόσφατα έλαβε απάντηση που διαβεβαίωνε ότι το «αμαρτωλό» πλοίο θα απομακρυνθεί σύντομα από το σημείο.

PIC SAINT LOUP

PIC SAINT LOUP

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.