Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γαλαξίας

Από Τουρκία μέσω Σάμου η τελευταία παρτίδα μεταναστών στην Ερμιονίδα;

Είχαν μπει στην Ελλάδα πριν ενάμιση μήνα, σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο - «Με τα όσα γίνονται δεν πρόκειται να πάει ούτε ένας τουρίστας φέτος στην όμορφη αυτή περιοχή της Αργολίδας» τόνισε στη Βουλή.

Η τελευταία ομάδα των μεταναστών που φιλοξενείται στη δομή του Κρανιδίου όπου εντοπίστηκαν τα 150 κρούσματα κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα όλη η περιοχή της Ερμιονίδας «είχαν έρθει από την Τουρκία» όπως ανέφερε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος.

Βέβαια αυτό δεν προκαλεί εντύπωση καθώς, έτσι κι' αλλιώς η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών μπαίνουν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος, «είχαν έρθει από την Τουρκία πριν από ενάμιση μήνα, ακολούθως τους πήγαν στη Σάμο και από τη Σάμο τους μετέφεραν στο Κρανίδι».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «με όλα αυτά που ακούστηκαν δεν πρόκειται να πάει φέτος ούτε ένας τουρίστας στην περιοχή της Ερμιονίδας, κι ας έχει μαγευτικές παραλίες και ελκυστικά μέρη όπως είναι το Πόρτο Χέλι και η Ερμιόνη».

«Εκεί γύρω έχουν επίσης τις βίλες τους και οι φίλοι σας οι εφοπλιστές», τόνισε απευθυνόμενος προς τα υπουργικά έδρανα, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για τον επαρκέστερο τρόπο αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.