Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Από την Επίδαυρο με αγάπη για το «Σπίτι του Ηθοποιού»

Μια μικρή ανταπόδοση για την προσφορά των ηθοποιών στην τοπική κοινωνία.

Έμπρακτη αλληλεγγύη δείχνει ο Δήμος Επιδαύρου και οι κάτοικοί του στο «Σπίτι του Ηθοποιού», με τον δήμαρχο Τάσο Χρόνη να αναφέρει τα εξής:

«Συμπαραστεκόμαστε στον καλλιτεχνικό κόσμο και ανταποδίδουμε συμβολικά, οφέλη που αποκόμισε η τοπική μας κοινωνία από την παρουσία των ηθοποιών στην Επίδαυρο τις τελευταίες δεκαετίες.

Σ’ αυτή την συγκυρία προβάλλουμε την ανθρώπινή μας πλευρά γιατί είναι τέτοιες οι συνθήκες παγκοσμίως που μόνο με την αλληλεγγύη στην πράξη μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί, με την αλληλεγγύη στους πρωταγωνιστές της πολιτιστικής και κατ’ επέκταση τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.

 

Όσοι έχετε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε στην προσπάθειά μας, μπορείτε να φέρετε τοπικά προϊόντα παραγωγής σας, μέχρι την Κυριακή 10 Μαϊου, (ελαιόλαδο – μέλι – ζυμαρικά – γλυκά κουταλιού – εσπεριδοειδή – προϊόντα άρτου) -όχι ευπαθή προϊόντα- στους χώρους του Δημαρχείου στο Λυγουριό και πρώην Δημαρχείου στην Αρχ. Επίδαυρο και σε επικοινωνία με την αντιδήμαρχο Σμυρλή Ευαγγελία στο τηλ 6934200130 για την παραλαβή τους.

Είμαστε βέβαιοι για την απλόχερη προσφορά από πολλούς παραγωγούς και σας ευχαριστούμε εγκάρδια εκ των προτέρων για την σύμπραξή σας με αυτή την πρωτοβουλία».

«ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» είναι μια ιδέα της προέδρου κ. Άννας Φόνσου κι ένας τίτλος που το καθιέρωσε εδώ και 25 χρόνια. Πρόκειται για ένα Ίδρυμα Κοινωφελές – Φιλανθρωπικό – Πολιτιστικό μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα το οποίο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού, Οικονομικών, Παιδείας και Υγείας.

Βασικός σκοπός του Ιδρύματος είναι η φιλοξενία ηθοποιών που βρίσκονται σε άσxημη οικονομική κατάσταση.

Επίσης στους σκοπούς του ιδρύματος είναι η ενεργή παρέμβαση στην πολιτιστική ζωή με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, η προώθηση με κάθε μέσο της καλλιτεχνικής δημιουργίας, η δημιουργία χώρων πολιτιστικής έκφρασης, η δημιουργία βιβλιοθήκης καθώς και η δημιουργία Θεάτρου του Δρόμου.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.