Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Α. Γκάτζιος - Τ. Μαραγκού

Από την Αμαλιάδα στη Λευκωσία. Τα αυστηρά μέτρα της Κύπρου και η ανησυχία για την πανδημία (Video)

Ο Ά. Γκάτζιος συζητά με την Τ. Μαραγκού. Μια φορά τη μέρα έξω από το σπίτι. Τί κάνει ο παρατηρητής της γειτονιάς

Η Τότα Μαραγκού από την Αμαλιάδα βρέθηκε στην Κύπρο την εποχή του κορωνοϊού. Εγκλωβισμένη στο σπίτι της στη Λευκωσία της επιτρέπεται να βγαίνει μόνο μια φορά την ημέρα από το σπίτι. Όπως όλοι οι Κύπριοι, αφού εκεί τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, αυτή τη στιγμή, είναι πολύ πιο αυστηρά από την Ελλάδα.

Στην Κύπρο εφαρμόζεται πλέον η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 21.00 μέχρι τις 06.00, ενώ δεν επιτρέπεται να βρίσκεται κάποιος σε σπίτι που δεν είναι η κατοικία του.

Εντωμεταξύ προς περιορισμό της διακίνησης των όσων έχουν διακριβωθεί ως θετικοί στον κορωνοϊό και βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, το Υπουργείο Υγείας μελετά τον τρόπο, ώστε να επιβάλλεται ηλεκτρονική κατ’ οίκον επιτήρηση.

Η Τότα Μαραγκού στη συνομιλία της με τον Άκη Γκάτζιο αναφέρεται ακόμα στον «παρατηρητή της γειτονιάς», έναν θεσμό που άρχισε να εφαρμόζεται από το 2011 στη Μεγαλόνησο και φαίνεται να αξιοποιείται τώρα για την επίβλεψη εφαρμογής των μέτρων περιορισμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.