Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Από την Αργολίδα ξεκίνησε η βλάβη που βύθισε στο σκοτάδι την Ύδρα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί - Άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση - Μεγάλη ζημιά στις τουριστικές επιχειρήσεις
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 27 Αυγ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε διακοπή στην επιθεώρηση του Δικτύου από τον Υποσταθμό Κρανιδίου μέχρι τη Θερμησία οφείλεται η εκτεταμένη διακοπή ρεύματος από τα ξημερώματα της Κυριακής στο νησί της Ύδρας.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Ταφύλλης κήρυξε ήδη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τον Δήμο Ύδρας, καθώς εκτός από την διακοπή στην ηλεκτροδότηση υπάρχει και διακοπή στην υδροδότηση από την στιγμή που δεν ηλεκτροδοτείται το αντλιοστάσιο.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ τα συνεργεία καταβάλλουν προσπάθειες για την επιδιόρθωση της βλάβης, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ο ακριβής χρόνος αποκατάστασης της.

Διακοπή ρεύματος Ύδρα

Ο δήμαρχος του νησιού προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση των επαγγελματιών και των πολιτών, ειδικά των τουριστικών επιχειρήσεων οι οποίες επλήγησαν περισσότερο, αφού και οι τουρίστες έψαχναν εισιτήρια για να φύγουν.

Στο λιμάνι κατέπλευσε η υδροφόρα «Στυμφαλία» του Πολεμικού Ναυτικού, προκειμένου να συμβάλει εν μέρει στην κάλυψη των αναγκών υδροδότησης.

Ταυτόχρονα με πλοίο του πολεμικού ναυτικού γίνεται η μεταφορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθεί το νησί σε περίπτωση που η αποκατάσταση της βλάβης αποδειχθεί χρονοβόρα.

Update: Στις 15:10 της Δευτέρας (27/8) αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, η ηλεκτροδότηση στην Ύδρα. Το κοσμοπολίτικο νησί του Σαρωνικού είχε μείνει χωρίς ρεύμα και νερό από τις 05:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org