Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα

Από που θα διέρχονται τα αυτοκίνητα μέχρι να ολοκληρωθεί ο κόμβος στο λιμάνι του Ναυπλίου

Που μπαίνει μπλόκο στην κυκλοφορία λόγω των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη μπροστά από την Πειραιώς.

Το λιμεναρχείο Ναυπλίου ενημερώνει ότι λόγω των εργασιών που λαμβάνουν χώρα σε τμήματα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού του Ναυπλίου καθώς και σε τμήμα της οδού Μπουμπουλίνας στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή ισόπεδου κόμβου νέας εισόδου στο λιμένα Ναυπλίου», αυτά θα παραμείνουν μέχρι περατώσεως των εργασιών κλειστά.

Μέχρι ολοκληρώσεως των εργασιών:

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων που προέρχονται από την παραλιακή οδό Ναυπλίου – Ν.Κίου και διέρχονταν από το κλειστό πλέον τμήμα της οδού Μπουμπουλίνας που ορίζεται μεταξύ των οδών Πολυζωίδου και Συγγρού, θα διεξάγεται μέσα από τη Χ.Ζ.Λ. Ναυπλίου σύμφωνα με τις οδικές σημάνσεις που έχουν τοποθετηθεί.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων που προέρχονται από συνοικία την “Ψαρομαχαλά” και την προβλήτα “Π“ με κατεύθυνση την οδό Πολυζωίδου ανακατευθύνεται υποχρεωτικά δια μέσου της οδού Συγγρού.
  • Τα τμήματα της Χ.Ζ.Λ. Ναυπλίου όπου διεξάγονται εργασίες, καθώς και περιμετρικά αυτών, θα σημανθούν κατάλληλα για λόγους ασφαλείας και θα παραμείνουν κλειστά μέχρι ολοκληρώσεως των εργασιών.
  • Παρακαλούμε για την τήρηση των προσωρινών σημάνσεων προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και των περιηγητών που διέρχονται από τα παραπάνω αναφερόμενα σημεία του λιμένος προς αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών.

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.