Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
9η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών

Από το Ναύπλιο σε Τρίκαλα και Μετέωρα

Το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών Τρικάλων.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 18 Δεκ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, μετά από σχετική πρόσκληση του δήμου Τρικκαίων, συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο τού Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης».

Ο θεσμός των Πανελληνίων Συναντήσεων Χορωδιών στα Τρίκαλα, εδώ και πάνω από 20 χρόνια, αποτελεί ένα από τα σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα στη χορωδιακή μουσική όχι μόνο σε επίπεδο Θεσσαλίας αλλά και πανελληνίως.

9η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών

9η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών

Το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη, εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο το δήμο Ναυπλιέων αποδίδοντας με εξαιρετικό τρόπο το πρόγραμμά του και αποσπώντας επαινετικά σχόλια και κριτικές.

Κατά τη παραμονή της στη πόλη των Τρικάλων τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον «Μύλο των Ξωτικών», το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας και τα Μετέωρα, το δεύτερο πλέον σημαντικό μοναστικό συγκρότημα στην Ελλάδα, ύστερα από το Άγιο Όρος.

9η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.