Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Από το Ναύπλιο με το βλέμμα στις ευρωεκλογές

Η νέα γενιά φιλοδοξεί και αυτή να κατακτήσει μία θέση στα ευρωπαϊκά έδρανα.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 2 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στο Ναύπλιο βρέθηκε την Πρωτομαγιά ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς των υποψήφιων ευρωβουλευτών. Ο Μεσολογγίτης μουσικός Μάριος Θεοφιλάτος είχε επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στου οποίου το ευρωψηφοδέλτιο έχει ενταχθεί, και φυσικά δεν παρέλειψε να περιηγηθεί στην πόλη που χθες έσφυζε από ζωή. 

Στην φωτογραφία με τον επίσης υποψήφιο, αλλά στα του Δήμου Ναυπλιέων, Απόστολο Πεθεριώτη.

Μάριος Θεοφιλάτος

Ο Μάριος Θεοφιλάτος γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Μεσολογγίου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής στο Ρέθυμνο και μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Μουσική Τεχνολογία και Σύγχρονες Πρακτικές.

Εργάζεται ως μουσικός και ηχολήπτης. Συνεχίζει τις σπουδές του στο πιάνο στο Εθνικό ωδείο. Είναι επίσης κάτοχος διπλώματος αρμονίας και ενοργάνωσης πνευστών οργάνων, και τελειόφοιτος του διπλώματος της αντίστιξης.

Μάριος ΘεοφιλάτοςΦώτο: Ο Μάριος Θεοφιλάτος

Είναι μέλος της Γραμματείας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Από το 2005 είναι οργανωμένος στην Νεολαία Συνασπισμού. Mέλος του Δ.Σ της σχολής του από το 2005 μέχρι το 2011 και πρόεδρος του συλλόγου σπουδαστών την περίοδο 2010-11 με την Αριστερή Ενότητα.

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.