Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
προγνωστικά

Από κανονικό έως ζεστό χειμώνα προβλέπει ο Αρναούτογλου, σε αντίθεση με τα μερομήνια

Οι πρώτες εκτιμήσεις του διακεκριμένου μετεωρολόγου για το φετινό χειμώνα – Πότε αναμένουμε βροχές

Στη δημοσιότητα έδωσε τις πρώτες εκτιμήσεις για τον επερχόμενο Χειμώνα, ο διακεκριμένος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Τα περισσότερα λοιπόν από τα προγνωστικά μοντέλα προβλέπουν ιδιαίτερα ζεστό χειμώνα ιδιαίτερα για τη Φινλανδία, και τα μισά από αυτά κανονικό χειμώνα για τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας.

προγνωστικά

Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι εποχικές προγνώσεις δεν έχουν σε καμία περίπτωση την ακρίβεια των καθημερινών, παρέχουν μια τελείως γενική εικόνα και μόνο τις αποκλίσεις από αυτό που ονομάζουμε κανονικά επίπεδα. Οπότε βλέποντας και λέγοντας.

Όπως είχα επισημάνει από τις 7 του Σεπτέμβρη, ενδιαφέρον από πλευράς βροχοπτώσεων αρχίζει να παρουσιάζει ο καιρός προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. Από αύριο περισσότερες λεπτομέρειες», καταλήγει.

Αντίθετα από τον έγκυρο μετεωρολόγο, τα μερομήνια προβλέπουν ιδιαίτερα βαρύ τον φετινό χειμώνα, τουλάχιστον για την Ανατολική Στερεά, την Αττική, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις δυτικές και βόρειες Κυκλάδες και τη βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.