Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
test κορωνοϊός

Από δύο κρούσματα σε Αργολίδα και Αρκαδία καταγράφει ο ΕΟΔΥ

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας.

Επιβεβαιώνει ο ΕΟΔΥ στην τελευταία του έκθεση τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σε Αργολίδα και Αρκαδία. Συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο μέχρι την 24η Μαρτίου έχουν επιβεβαιωθεί 43 στην Ηλεία, 11 στην Αχαϊα, 5 στην Μεσσηνία, 2 στην Αρκαδία, 2 στην Αργολίδα και κανένα στην Κορινθία.

Χάρτης ΕΟΔΥ

Στην επικαιροποιημένη έκθεση της 25ης Μαρτίου του ΕΟΔΥ που αφορά τα κρούσματα μέχρι και τις 24 Μαρτίου παρουσιάζονται τα ευρήματα από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) στην Ελλάδα, με βάση τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 25 Μαρτίου 2020 και ώρα 19:00. Έχουν επιβεβαιωθεί εργαστηριακά 835 κρούσματα COVID-19, εκ των οποίων 92 νέα σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση της 24/03/2020.

Διαβάστε Ακόμα: Από που ήρθε ο 70χρονος που διαγνώστηκε με κορωνοϊό στο Άργος - Είχε ταξιδέψει στον Καναδά

Επίσης έχουν καταγραφεί 225 (26.9%) κρούσματα με νοσηλεία σε νοσοκομείο, εκ των οποίων 69 (30.7%) διασωληνώθηκαν, και 22 (9.8%) έχουν καταλήξει. Συνεχίζουν να νοσηλεύονται 139 ασθενείς, εκ των οποίων 53 (38.1%) έχουν διασωληνωθεί.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΟΔΥ.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.