Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Περίανδρος Πώποτας

Από δήμαρχος Κολοκοτρωνιτσίου υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης!

Ο «Περίανδρος Πώποτας» κατεβαίνει στην Περιφέρεια Αττικής

Στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς», που μάλιστα σύντομα θα ξαναβγεί στους τηλεοπτικούς δέκτες με νέα επεισόδια, είχε υποδυθεί τον Δήμαρχο Κολοκοτρωνιτσίου Περίανδρο Πώποτα, τον περίφημο «Τάξις και Ηθική». Έναν συντηρητικό και παλαιομοδίτη άνθρωπο, πιστό στις παραδόσεις και τις ηθικές αξίες.

Όταν λέμε Κολοκοτρωνίτσι βέβαια δεν εννοούμε άλλο από την Καρυά του Δήμου Άργους - Μυκηνών, όπου είχαν πραγματοποιηθεί τα γυρίσματα της σειράς.

Η ενασχόληση με τα κοινά φαίνεται πως δεν αφήνει αδιάφορο τον Χάρη Ρώμα και στην πραγματική ζωή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα διεκδικήσει την εκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό που θα κατεβάσει η ΝΔ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να καταλάβει θέση αντιπεριφερειάρχη, κάτι που σκέφτεται πολύ σοβαρά.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.