Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Από το Άργος στην Βεργίνα με την συνδρομή του Δήμου

Και φέτος ο Δήμος Άργους Μυκηνών υλοποίησε την πενθήμερη εκδρομή των μαθητών της Γ Λυκείου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 13 Μαρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Όπως κάθε χρόνο από το 2013 ο Δήμος Άργους Μυκηνών στέκεται αρωγός στην πραγματοποίηση της πενθήμερης εκδρομής των μαθητών της Γ τάξης των Λυκείων του Δήμου Άργους Μυκηνών. Έτσι και φέτος παρά την συνεχή μείωση των οικονομικών που υφίστανται οι Δήμοι, ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος εξασφάλισε  τα χρήματα για την πραγματοποίηση αυτής της  πολιτισμικής ανταλλαγής  μαθητών στα πλαίσια της αδελφοποίησης του Δήμου Άργους Μυκηνών με την Βέροια – Βεργίνα. Κάθε χρόνο ο Δήμος Άργους Μυκηνών υλοποιεί το όνειρο εκατοντάδων μαθητών του δήμου, ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσης .Είναι γεγονός, πως χωρίς την συνδρομή του δήμου, η πολιτισμική ανταλλαγή μαθητών δεν θα γινόταν, λόγω οικονομικής αδυναμίας των οικογενειών τους.

Κατά την διάρκεια της εκδρομής πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών και των συνοδών τους στο δημαρχείο της Βέροιας όπου τους υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Αβράμογλου. Τον Δήμο Άργους Μυκηνών εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους Μυκηνών & καθηγητής του 2ου ΓΕΛ Άργους  κ. Παναγιώτης Σκούφης.

Πενθήμερη εκδρομή από το Άργος στην Βεργίνα

Πενθήμερη εκδρομή από το Άργος στην Βεργίνα

Πενθήμερη εκδρομή από το Άργος στην Βεργίνα

Πενθήμερη εκδρομή από το Άργος στην Βεργίνα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org