Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καθηγητής έβριζε και έκανε χειρονομίες σε μαθητές στη Λακωνία

Απίστευτο συμβάν στη Πελοπόννησο: Καθηγητής έβριζε και έκανε άσεμνες χειρονομίες σε μαθητές!

Οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη στα δύο λύκεια όπου δίδασκε - Μεταξύ άλλων καταγγέλουν πως ξεκούμπωνε το παντελόνι του εν ώρα μαθήματος στην τάξη!

Αναστάτωση που οδήγησε μέχρι και στην κατάληψη δύο λυκείων του Δήμου Ευρώτα στη Λακωνία, έχει προκαλέσει ένας καθηγητής που σύμφωνα με καταγγελίες μαθητών και γονέων προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες και πράξεις αλλά και εξύβριση μαθητών κατά τη διάρκεια της παράδοσης των μαθημάτων.

Ο καθηγητής Χημείας και Βιολογίας, περίπου 45 ετών με καταγωγή από τηνΒόρεια Ελλάδα, διορίστηκε αυτή τη χρονιά ως αναπληρωτής στα σχολεία του Δήμου Ευρώτα και ασκούσε την εργασία του στα σχολεία Βλαχιώτη και Σκάλας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των μαθητών ο εν λόγω καθηγητής φέρεται να προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες και πράξεις (όπως ξεκούμπωνε το παντελόνι του εν ώρα μαθήματος στην τάξη!), μιλούσε υβριστικά και ειρωνικά στα παιδιά και γενικότερα η συμπεριφορά του ήταν αλλόκοτη.

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έχει ήδη στείλει έγγραφο στο Υπουργείο Παιδείας, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου καθηγητή, κάτι που ήδη δρομολογείται.

Να σημειωθεί ότι οι μαθητές θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τα σοβαρά αυτά συμβάντα, ξεκίνησαν κατάληψη στα Λύκεια Σκάλας και Βλαχιώτη.

Ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος ο οποίος είναι γνώστης της υπόθεσης έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνση του εν λόγω εκπαιδευτικού, ενώ και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας ΕκπαίδευσηςΛακωνίας ήδη κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο Δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος, μιλώντας στο notospress.gr:

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.