Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Απίστευτο! Βουλευτής συγχαίρει δήμαρχο για την αγορά σκουπιδιάρικων

Μανιάτης προς Κωστούρο: «Θερμά συγχαρητήρια για τα 4 απορριμματοφόρα»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 18 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τα θερμά του συγχαρητήρια απευθύνει ο Γιάννης Μανιάτης στο Δημήτρη Κωστούρο για τα 4 απορριμματοφόρα που απέκτησε ο Δήμος Ναυπλιέων, υπενθυμίζοντας ότι το ποσό των 800.000 ευρώ που είναι και το κόστος τους, διατέθηκε επί υπουργίας του, το 2014.

Όπως δηλώνει ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ:

«Θερμά συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Ναυπλίου, κ. Δημήτρη Κωστούρο, για την ολοκλήρωση του έργου της παραλαβής 4 απορριμματοφόρων προϋπολογισμού 800.000€. Η απόφαση για τη διάθεση του ποσού αυτού πάρθηκε το 2014, όταν ως Υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, μετά από στενή συνεργασία μου με τον κ. Δημ. Κωστούρο, διαθέσαμε το κονδύλι αυτό, προκειμένου να ανανεωθεί ο στόλος απορριμματοφόρων του δήμου. Η συνεργασία αυτή πήρε σάρκα και οστά το επόμενο χρονικό διάστημα, και σήμερα πια οι πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων με υπερσύγχρονα οχήματα, εξαιρετικής περιβαλλοντικής αποτελεσματικότητας και υψηλού επιπέδου ασφάλειας».

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.