Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Απεργία 26η Νοεμβρίου 2020 Αργολίδα σωματεία

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε Επίδαυρο, Ναύπλιο και Αγία Τριάδα (Pics)

Τι έγραφαν τα πανό των διαδηλωτών.

Από το πρωί της Πέμπτης, στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργίας, έγιναν συμβολικές δράσεις από το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αργολίδας, όπου πραγματοποίησε παρέμβαση με πανό και υλικό, έξω από τις εγκαταστάσεις των ιχθυοκαλλιεργειών της «ΣΕΛΟΝΤΑ» στην Επίδαυρο.

Αντίστοιχα, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, με πικέτες και ανακοινώσεις έκαναν γνωστά τα απεργιακά αιτήματά τους στους εργαζόμενους και καταναλωτές του σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ» στο Ναύπλιο, απαιτώντας «προστασία της ζωής και της υγείας των εργαζομένων, να μην καταργηθεί το 8ωρο,  οι αμοιβές της υπερωρίας και η κυριακάτικη αργία».

Τέλος, αντιπροσωπεία του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ν. Αργολίδας (ΑΚ.ΣΥ.Ν.Α.), πραγματοποίησε συμβολική δράση στο Περιφερειακό ιατρείο της Αγίας Τριάδας του δήμου Ναυπλίου, κατέθεσαν ψήφισμα απαιτώντας ουσιαστικά μέτρα στήριξης του εισοδήματος τους, καθώς και προστασία της υγείας όλων των φτωχών αγροτών και των οικογενειών τους,με ενίσχυση του περιφερειακού ιατρείου και των νοσοκομείου της πόλης με μόνιμο και επαρκές προσωπικό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Αργολίδας: «Με τις παραπάνω πρωτοβουλίες δράσης για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του φτωχού λαού, δόθηκε αγωνιστικό «παρών» στην απεργία. Η συκοφαντία και η τρομοκρατία δεν μπορούν να βάλουν στο «γύψο» τα συνδικάτα και το λαϊκό κίνημα».

Απεργία 26η Νοεμβρίου 2020 Αργολίδα σωματεία

 

Απεργία 26η Νοεμβρίου 2020 Αργολίδα σωματεία

 

Απεργία 26η Νοεμβρίου 2020 Αργολίδα σωματεία

 

Απεργία 26η Νοεμβρίου 2020 Αργολίδα σωματεία

 

Παραδόθηκαν από την Π.Ε. Αργολίδας τα ράπιντ τεστ για τους εργάτες γης

 

Απεργία 26η Νοεμβρίου 2020 Αργολίδα σωματεία

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.