Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Απαράδεκτο να κόβονται τα επιδόματα των παιδιών με αυτισμό

Ερώτηση Μανιάτη σε Αχτσιόγλου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 10 Μαρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Αναφορά προς την αρμόδια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Έφη Αχτσιόγλου, υπέβαλε ο Γ. Μανιάτης, στα πλαίσια κοινοβουλευτικού ελέγχου, σχετικά με την καταγγελία του ΔΣ της Εθνικής Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος (ΕΟΔΑΦ), ότι καταργούνται τα επιδόματα αναπηρίας, που χορηγούνται στα παιδιά με Αυτισμό, μέσω της πρόσφατης αλλαγής της νομοθεσίας, η οποία μειώνει τα ποσοστά αναπηρίας του Αυτισμού και η οποία πρέπει, κατά τον ΕΟΔΑΦ, να ανακληθεί.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς:
«Με το από 10.01.2017 υπόμνημά του, το ΔΣ της Εθνικής Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος (ΕΟΔΑΦ) καταγγέλλει την κατάργηση των επιδομάτων αναπηρίας, που χορηγούνται στα παιδιά με Αυτισμό, μέσω της πρόσφατης αλλαγής της νομοθεσίας, που μειώνει τα ποσοστά αναπηρία του Αυτισμού, και ζητά την ανάκληση των σχετικών νομοθετικών προβλέψεων. Κατόπιν τούτων, σας υποβάλλω συνημμένο το άνω υπόμνημα και σας καλώ να απαντήσετε άμεσα στις σε αυτό αναφερόμενες καταγγελίες και επιχειρήματα.».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org