Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Απαλύνει τη βεντέτα με Σαμαρά ο Τατούλης και τον ξεχωρίζει από Μητσοτάκη

Πλευρίζει τον πρώην πρωθυπουργό με τον οποίο στο παρελθόν δεν μιλιόντουσαν
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 18 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τη βεντέτα του με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, θυμήθηκε ξαφνικά ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, αλλά όχι για να την αναβιώσει, αλλά για να την σβήσει.

Χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει κάποιο θέμα στην επικαιρότητα, που να προκαλεί μια δήλωση Τατούλη, στην οποία να περιλαμβάνεται το όνομα του Αντώνη Σαμαρά, από την παράταξη του περιφερειάρχη «Νέα Πελοπόννησος» δόθηκε στη δημοσιότητα ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι η πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει τον Παναγιώτη Νίκα, δεν είναι αποτέλεσμα ανάμειξης του κ. Σαμαρά, αλλά επιλογή της ηγεσίας του κόμματος και της ομάδας του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση, η οποία στον πρόλογό της σχετίζεται με τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 και την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να μην στηρίξει τη Νέα Πελοπόννησο: 

«Ούτε το 2010, ούτε το 2014, ούτε το 2019 ζητήσαμε τη στήριξη κάποιου κόμματος. Όταν μας δόθηκε ήταν γιατί το 2010 αξιολογήθηκε η πολιτική μας πρωτοβουλία να συνθέσουμε πολιτικές δυνάμεις από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, και το 2014 γιατί αναγνωρίστηκε το μεγάλο μας έργο, όπως μάλιστα είχε δηλώσει δημόσια ο τότε Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

Το 2019 τα πολιτικά κόμματα έκαναν τις δικές τους επιλογές, όπως φυσικά έχουν κάθε τέτοιο δικαίωμα. Δε ζητήσαμε από κανένα στήριξη και είμαι ξεκάθαρος ότι η πρωτοβουλία αυτή της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι αποτέλεσμα ανάμειξης του κ. Σαμαρά, αλλά επιλογή της ηγεσίας του κόμματος και της ομάδας του».
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org