Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αντώνης Σαμαράς

Αντώνης Σαμαράς από την Τρίπολη: Ο εφιάλτης του ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει (Vid)

Όλη η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, η πρώτη μετά από περίπου 5 χρόνια.

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Τρίπολη μίλησε χθες ο πρώην πρωθυπουργός, στην πρώτη του ομιλία μετά από περίπου 5 χρόνια. Ο πρώην πρωθυπουργός απηύθηνε πρόσκληση σε όλους τους πολίτες «να ψηφίσουν την Κυριακή τη ΝΔ για να τελειώσει ο εφιάλτης του ΣΥΡΙΖΑ».

Για πρώτη φορά έπειτα από τεσσεράμιση χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση τόσο ενόψει των ευρωεκλογών, όσο και ενόψει των Περιφερειακών, αφού στη συνέχεια της ομιλίας του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στα έργα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας την υπερφορολόγηση στην οποία υποβλήθηκαν όλοι οι Ελληνες, υπερφορολόγηση που οδήγησε σε οικονομική εξαθλίωση ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων. Θύμισε πωςη κυβέρνηση της ΝΔ με εκείνον πρωθυπουργό είχε μειώσει το ΦΠΑ στην εστίαση και είχε υιοθετήσει και άλλες φορολογικές ελαφρύνσεις, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε για να τις επαναφέρει τώρα με φανφάρες.

 

Τόνισε το ξεπούλημα της Μακεδονίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ερήμην του ελληνικού λαού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis λέγοντας πως η σκευωρία έχει καταρρεύσει και επαναλαμβάνοντας την «υπόσχεση» που έχει δώσει, πως «θα τους πάει μέχρι τέλους».

Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε όλους να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη έτσι ώστε να είναι αυτός ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας. 

«Θέλουμε μια καθαρή ήττα τυου ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές για να ανοίξει ο δρόμος για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές», τόνισε, για να αποκτήσει η Ελλάδα ελπίδα, προοπτική και περηφάνεια.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.