Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λογιστές

Αντίθετοι με την αυξημένη εισφορά του Ο.Ε.Ε. οι λογιστές της Αργολίδας

Αδικαιολόγητη η αύξηση της εισφοράς «αναγκαίας εκπαίδευσης» σύμφωνα με τον Σύλλογο Λογιστών Φοροτεχνικών Ναυπλίας - Ερμιονίδας.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας αποφάσισε να αυξήσει την εισφορά της ''αναγκαίας εκπαίδευσης'' των λογιστών σε ποσοστό 67%, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Σύλλογο Λογιστών Φοροτεχνικών Ναυπλίας - Ερμιονίδας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: 

«Το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ συνεχίζοντας να μας αντιμετωπίζει αποκλειστικά ως χρηματοδότες του αποφάσισε να αυξήσει την εισφορά της ''αναγκαίας εκπαίδευσης'' των λογιστών σε ποσοστό 67%. 

Ενας κλάδος ο οποίος καθημερινά εκ-π(ε)δεύεται ποικοιλοτρόπος για μια ακόμη φορά γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. 

Κάνεις από εμάς δεν θα στεκόταν στην αύξηση αυτή εφόσον είχαν λυθεί σημαντικά θέματα και κυρίως αν νιώθαμε οτι υπάρχει ίδια αντιμετώπιση προς όλα τα μέλη του Ο.Ε.Ε και πολύ περισσότερο αν υπήρχε ίδια αντιμετώπιση προς όλους τους συναδέλφους. 

Κλείνοντας σας κάνουμε γνωστό οτι όλα τα μέλη μας είναι αντίθετα στην αύξηση αυτή. Αντίθετοι φυσικά ειναι το σύνολο των συναδέλφων σε όλη την περιοχή της Αργολίδας αλλά και σε όλη την Ελλάδα όπως άλλωστε θα εχετε αντιληφθεί». 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.