Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αντίρριο διάσωση

Αντίρριο: Συγχαρητήρια στον καπετάνιο που έσωσε το κοριτσάκι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός πήρε στο τηλέφωνο και συνεχάρη τον καπετάνιο του "Σαλαμινομάχου" για την ανθρώπινη πράξη του

Δεν είναι και λίγο να μιλάς με τον πρωθυπουργό της χώρας σου στο τηλέφωνο! Πόσο μάλλον δε όταν ο σκοπός του τηλεφωνήματος είναι να σε συγχαρεί για μια πράξη σου. Φανταστείτε λοιπόν πώς θα ένιωσε ο καπετάνιος του "Σαλαμινομάχου" Γρηγόρης Καρνέσης όταν στην άλλη γραμμή της τηλεφωνικής γραμμής άκουσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του αποδίδει τα εύσημα για το περιστατικό με το 3χρονο κοριτσάκι. 

Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με όσα ανέφερε ο καπετάνιος, απάντησε στον ναυτικό που του επεσήμανε ότι όλοι στη θέση του θα έκαναν το ίδιο, ότι "άλλο να το λέει κάποιος και άλλο να το κάνει", ενώ ο Γρηγόρης Καρνέσης εμφανώς συγκινημένος τον ευχαρίστησε για το τηλεφώνημα. 

Σε κατάσταση σοκ παιδί και γονείς 

Μιλώντας χτες στο Mega, ο Γρηγόρης Καρνέσης, ο καπετάνιος του ferry boat «Σαλαμινομάχος» που έσωσε το κοριτσάκι, ανέφερε ότι έκανε ό,τι έπρεπε προκειμένου να διασώσει την 4χρονη.

«Είχε γαντζωθεί στο φουσκωτό, είχε γίνει ένα με τον μονόκερο, δεν διακρινόταν καν» ανέφερε και πρόσθεσε ότι το παιδί βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, «είχε γίνει στήλη άλατος, είχε χάσει την επαφή με το περιβάλλον».

Σε παρόμοια κατάσταση βρισκόταν και η μητέρα του παιδιού, η οποία κλήθηκε να το παραλάβει.

«Το σοκ ήταν μεγάλο και για τους δυο» κατέληξε.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.