Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Αντίο Γραμματικόπουλου σε Αντωνιάδη

Ανακατατάξεις στα δημοτικά του Ναυπλίου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 12 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Δύο σημαντικές φωνές με ξεχωριστές παρεμβάσεις επιλέγουν να βρεθούν εκτός των δημοτικών του Ναυπλίου. Πρόκειται για τον Μπάμπη Αντωνιάδη ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος στη συνεδρίαση της Παρασκευής και για τον Χρήστο Γραμματικόπουλο που έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Και αν η παραίτηση Αντωνιάδη φαίνεται πως συνδέεται με την πάγια τακτική της «Άλλης Πρότασης» να εναλλάσσονται οι δημοτικοί σύμβουλοι, ίσως τελικά και αυτός να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και να μην είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές, αν και ακόμα δεν έχει κάνει κάποια γραπτή δήλωση σχετικά με το θέμα.

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος από την πλευρά του με δήλωση του αποχαιρετά τον Μπάμπη Αντωνιάδη επισημαίνοντας: «Το αποψινό δημοτικό συμβούλιο ήταν το τελευταίο του Μπάμπη Αντωνιάδη όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε. Παρά τις όποιες ιδεολογικές μας διαφορές οφείλω να του αναγνωρίσω δημόσια ότι τίμησε όλα αυτά τα χρόνια το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου όσο λίγοι, με την εντιμότητα του, τις γνώσεις του, την ευρωπαϊκή οπτική του, μα κυρίως με την σταθερή προσήλωση του στις αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Ελπίζω στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε φίλε Μπάμπη».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org