Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Αντίδραση Ψυχογιού για την απόφαση της Φώφης

Αντίδραση Ψυχογιού για την απόφαση της Φώφης

Δεν περισσεύει και δεν θα έπρεπε να περισσεύει ή να αποκλείεται κανείς

Διαφορετική προσέγγιση στη ρήξη που επήλθε στο ΚΙΝΑΛ δίνει με δήλωσή του το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Παναγιώτης Ψυχογυιός.

Ο κος Ψυχογυιός επισημαίνει ότι «Ο ελληνικός λαός που θα μας κρίνει σε λίγο καιρό να είμαστε σίγουροι ότι πάνω απ΄ όλα θέλει να βλέπει μια παράταξη ενωμένη σαν μια γροθιά που θα δώσει λύσεις στα αδιέξοδα του, και όχι όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα».

Αντίδραση Ψυχογιού για την απόφαση της Φώφης

Η δήλωση

Όταν υπάρχει ρήξη στο εσωτερικό του Κινήματος ένα μήνα πριν τις εθνικές εκλογές, και πόσο περισσότερο με έναν πρώην πρόεδρο, είναι σίγουρα μια άκρως αρνητική εξέλιξη για το χώρο συνολικά.

Όπως έχει ξαναγίνει άλλωστε. 

Η ενότητα και η συσπείρωση της παράταξης μπροστά στη μεγάλη μάχη προέχει και σ αυτή τη μάχη δεν περισσεύει και δεν θα έπρεπε να περισσεύει ή να αποκλείεται κανείς. Ο ελληνικός λαός που θα μας κρίνει σε λίγο καιρό να είμαστε σίγουροι ότι πάνω απ΄ όλα θέλει να βλέπει μια παράταξη ενωμένη σαν μια γροθιά που θα δώσει λύσεις στα αδιέξοδα του, και όχι όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Και είναι ένας απ΄ τους λόγους που το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά, παρά τις διαφορετικές φωνές στο εσωτερικό του, ήταν κόμμα πλειοψηφικό στην κοινωνία. 
Ίδωμεν..
 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μίλησε ο Μανιάτης, μετά το πρώτο σοκ από τη ρήξη Φώφης –Βενιζέλου

 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.