Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Χειβιδόπουλος Καμπόσος

Αντί για την κάλπη οδεύουν προς τα δικαστήρια

Χοντραίνει πολύ η κόντρα Χειβιδόπουλου - Καμπόσου

Νέα συνέχεια δίνει ο Τάσσος Χειβιδόπουλος στο θέμα που ξεκίνησε με την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση πρώην μέλους Δ.Σ. Νομικού Προσώπου. Με αιχμηρή του ανακοίνωση στρέφεται κατά του Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε απαντήσει στην αρχική ανακοίνωση που είχε εκδόσει η πλευρά Χειβιδόπουλου, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες εναντίον του.

Πλέον η κόντρα φουντώνει, λογικά θα ακολουθήσει απάντηση Καμπόσου στο ίδιο ύφος, και είναι πολύ πιθανό οι δυο τους να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Σημειώνεται στη νέα ανακοίνωση Χειβιδόπουλου: «Η καταδίκη της συνεργάτιδάς σου για δωροληψία και απόπειρα εκβιασμού, σε έτρεψε σε πανικό. Κατανοητό, φωνάζει ο κλέφτης για να κρύψει τις πομπές του…

Μέσα στο μυθολογικό σου παραλήρημα από την επερχόμενη ήττα στις εκλογές και την οργή των πολιτών για τα σκάνδαλα στο Δήμο Άργους – Μυκηνών, επιτίθεσαι ατάκτως κατά πάντων.

Οι δικαστικές αποφάσεις δεν είναι λάσπη. Η δικαστική απόφαση καταδίκης για δωροληψία και απόπειρα εκβιασμού είναι το τελευταίο σου έργο, απερχόμενε Δήμαρχε Καμπόσε. Η δικαστική απόφαση δεν είναι συκοφαντία, ευφάνταστε - παραμυθά Δήμαρχε Καμπόσε.

Συκοφαντία είναι η λάσπη των, πολιτικά ελεγχομένων από εσένα, Δημοσιογραφίσκων και   άλλων, που το ποινικό μητρώο τους είναι πολυσέλιδο. Συκοφαντία είναι η λάσπη που ρίχνουν τα δεκάδες ανώνυμα προφίλ και σελίδες που διαχειρίζονται φίλοι σου. Τελικά απερχόμενε Δήμαρχε Καμπόσε, σου αρέσουν τα λερωμένα ποινικά μητρώα…

Ευτυχώς οι πολίτες έχουν πλήρη γνώση της διαχείρισης που έκανες με τη παρέα σου. Ο λαός του Άργους, μετά τη χθεσινή καταδίκη και την δική σου εμπλοκή, θα περίμενε από σένα την ευθιξία της παραίτησης και της εντολής διαχειριστικού ελέγχου στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.
Δυστυχώς για ακόμα μια φορά «κάνεις το παγώνι»…
Στις 26 Μαΐου οι πολίτες θα σου δώσουν την απάντηση και θα τελειώσει το παραμύθι σου και τα μυθολογικά σου οράματα
».
 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.