home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠολιτικήΑρχείο

Αντί για βουλευτικό κοστούμι, ιατρική ποδιά για τον Ανδρέα Πουλά

Δέκα βουλευτές γιατροί από 4 κόμματα άφησαν για ένα μήνα τα βουλευτικά έδρανα, στο αποκορύφωμα του 2ου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού και ξαναέβαλαν τις ιατρικές τους ποδιές, βοηθώντας εθελοντικά από το παλιό τους μετερίζι. Εντάχθηκαν κανονικά στο πρόγραμμα εφημεριών των νοσοκομείων, διαπιστώνοντας από πρώτο μάτι σε τι κατάσταση είναι τα νοσοκομεία αυτή την περίοδο.

Εθελοντικά στο ΕΣΥ εντάχθηκαν οι Νεοκλής Κρητικός, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, Διονύσης Ακτύπης, Κώστας Μπλούχος, Θανάσης Λιούπης, Σάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Λαμπρούλης, Μαρία Αθανασίου, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει και ο Ανδρέας Πουλάς, ιατρός-νεφρολόγος, από το Κίνημα Αλλαγής

Αντίκρυσαν υγειονομικό προσωπικό κουρασμένο και αγχωμένο να δίνει ενωμένο με αυταπάρνηση τον αγώνα για να αντέξει το σύστημα. Άκουσαν παράπονα και αιτήματα των συναδέλφων τους ενώ όταν χρειάστηκε ανέλαβαν και τον άχαρο ρόλο του τηλεφωνητή, ενημερώνοντας συγγενείς ασθενών που έχασαν την μάχη με τον κορωνοϊό.

Κρατούν όλοι την ανάγκη στήριξης του ΕΣΥ και ζητούν μόνιμες προσλήψεις προσωπικού.

Οι περισσότεροι γιατροί που εντάχθηκαν εθελοντικά στο ΕΣΥ ανήκουν στην 5η ΥΠΕ με συνολικά πέντε υγειονομικούς. 

Η δήλωση Πουλά

Ο Ανδρέας Πουλάς έχει ανακοινώσει ότι τίθεται εθελοντικά στη διάθεση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, στα πλάισια της μάχης που δίνεται Πανελλαδικά κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη δήλωσή του ανέφερε:

«Στο πλαίσιο της μάχης κατά της πανδημίας που δίνει η χώρα μας θεωρώ αυτονόητο ότι όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπροστά στον αόρατο εχθρό.

Για το λόγο αυτό, κατόπιν συνεννόησής μου με τον Πρόεδρο της Βουλής και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, δηλώνω ότι τίθεμαι εθελοντικά στη διάθεση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας στο οποίο υπηρετούσα μέχρι την εκλογή μου ως βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button