Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

νέοι

Ανταλλαγή νέων από την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας στην Τρίπολη

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τον κύκλο, θα λάβουν ένα οnline badge, αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο συμμέτοχής του στο Δίκτυο Αnna Lindh, δημοσιεύει -προς ενημέρωση των πολιτών - ανακοίνωση της Aκαδημίας Επιχειρηματικότητας η οποία διοργανώνει 5 κύκλους ανταλλαγής κατά το διάστημα Ιούνιος-Νοέμβριος 2020.  Σε αυτό το πλαίσιο, αναζητούνται άτομα ηλικίας 18-30 ετών, για να λάβουν συμμετοχή στο πρόγραμμα και οι συμμετοχές πρέπει να γίνουν μέχρι την Κυριακή 7/6/2020.

H Aκαδημία Επιχειρηματικότητας συμμετέχει στη δράση Debate Exchange του προγράμματος  Erasmus + Virtual Exchange (EVE) ως ένας από τους επιλεγμένους φορείς υλοποίησης από το Anna Lindh Foundation (ALF) και διοργανώνει 5 κύκλους ανταλλαγής κατά το διάστημα Ιούνιος-Νοέμβριος 2020.

Κατά το Debate Exchange, οι συμμετέχοντες, ηλικίας 18-30 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση τους και την κριτική τους σκέψη, αλληλεπιδρώντας με νέους από άλλες χώρες. Κάθε ομάδα αποτελείται από έναν Team leader, 4 debaters και 2 observers.

Για τον 1ο κύκλο (Ιούνιος 2020) αναζητούμε 4 debaters, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν διαδικτυακά στις 10 Ιουνίου (διάρκεια 3 ώρες) και θα συμμετέχουν 2-3 ημέρες μετά στο Online Debate (10πμ - 1μμ CET), όπου θα συναγωνιστούν με μία άλλη ομάδα από τη Βόρεια Ευρώπη, προβάλλοντας τις θέσεις τους πάνω σε 2 θέματα που θα επιλεγούν από την επιτροπή της δράσης. Ο team leader θα εκπαιδεύσει του συμμετέχοντες στο πώς να χτίζουν επιχειρήματα και να απαντούν αποτελεσματικά κατά τη τη διάρκεια ενός debate και θα τους καθοδηγεί καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου. 

Κάθε κύκλος κλείνει με ένα post-debate session μία εβδομάδα μετά το Οnline debate. 

Για τον πρώτο κύκλο, το post-debate session θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου, με διάρκεια 2 ώρες, όπου οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν για την εμπειρία τους και όλα όσα αποκόμισαν μέσα από τη δράση. 

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τον κύκλο, θα λάβουν ένα οnline badge, αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπη.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.